Stapelgek op de kringloop? Nou dat zijn wij ook! Op 1 oktober is het nationale kringloopdag. U bent van harte welkom een kijkje te nemen achter de schermen. Hopelijk zien we u dan!

Agenda

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

JaarJanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember
23 september 2022

Ansichtkaart Vintage Tourreturn-arrow

Ansichtkaart 1 oktober

Omkijken naar elkaar en aandacht hebben voor een ander is altijd belangrijk. In de week tegen Eenzaamheid en op de Nationale kringloopdag is het extra fijn om gezzelig samen een vintage tour te maken. Nodig ze uit door deze ansichtkaart (digitaal) naar ze op te sturen.

Stuur het kaartje op naar iemand die je lang niet hebt gesproken, een buurvrouw met wie je wilde afspreken maar waar het steeds niet van komt, naar je moeder, vader, tante, oom, neefje, nichtje, een collega die lang niet hebt gezien, nodig ze uit om mee te gaan naar deze leuke Vintage Tour. Ga samen langs alle 3 de Kringloopcentra's om lekker te struinen, achter de schermen te kijken, draai mee aan het rad van fortuin voor mooie kotingen, ga op de foto in de leuke vintage fotohoek. kortom maak er een gezzelige dag van!

#weektegeneenzaamheid #nationalekringloopdag #vintagetour #Baarn #nationalekringloopdag #omkijkennaarelkaar

De folders met 20% kortingsbon, ansichtkaart,  Vintage tour informatie en alle 3 de Kringloopcentra locaties worden uitgedeeld in de winkels bij de kassa. Meer weten? Vraag ernaar en we helpen u graag! 
DELEN   MET ANDEREN

ONZE   TROTSE   PARTNERS

Gemeente Bunschoten Gemeente Baarn Kringloop Rova RMN Kringtex
pickup
©2022 Kringloop Centrum Baarn
voorwaarden | disclaimer