Bestuur en medewerkers van het KringloopCentrum hebben kennis genomen van de problemen die voor een groep mensen ontstaat indien alleen nog maar gepind kan worden. Dat willen wij niet, en om die reden blijft ook vanaf 1 juli de mogelijkheid bestaan om in onze kringloopwinkels contant af te rekenen. Pinnen is de belangrijkste manier om te betalen. Wij willen echter contant betalen als uitzondering accepteren voor die mensen die geen andere mogelijkheid hebben. Wij danken iedereen die ons de afgelopen dagen feedback heeft gegeven. Dus vanaf een juli: contant mag maar pinnen heeft de voorkeur.

Werken bij


Vacature Vrijwilliger

Wil je iets leuks doen, op het moment dat het jou schikt? Word vrijwilliger bij KringloopCentrum Baarn. Avontuurlijk gewoon! Geen dag is hetzelfde. Elke dag ontvangen we verrassende, bijzondere, veelal waardevolle spullen. Je gaat ermee aan de slag om de spullen een plekje in de winkel te geven. Je hebt hierbij een grote mate van vrijheid in een leuk team. Je kunt kiezen uit verschillende soorten werkzaamheden. Zo hebben we de afdelingen kleding, boeken, huisraad, elektra, winkel, meubels en transport. Je kunt ook op meerdere afdelingen werken. Kom vrijblijvend eens langs om rond te kijken wat jij eventueel zou willen doen? Vraag naar winkelmanager Els. Bellen en mailen mag ook natuurlijk. Dit kan via info@kringloopbaarn.nl en 085-0185579 (doorkiesnummer 2). Pas op: werken bij de Kringloop kan verslavend zijn!
Kringloopcentrum Baarn zoekt Zaterdaghulp (m/v)

Wij zoeken
Een vlotte student die een leuke bijverdienste voor de zaterdag zoekt.
Jouw werk bestaat uit het assisteren in de winkel en het magazijn.
Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en kan je zelfstandig werken?
Bel dan 085-0185579 (doorkiesnummer 2) en vraag naar Michael van Wittmarschen. Hij geeft je graag vrijblijvend een rondleidinkje.

Bij een KringloopCentrum is natuurlijk altijd enig sjouw werk. Wij zoeken dus ook iemand recht van lijf en leden.
De werktijden zijn op zaterdag van 10.00 tot  16.00 uur.
Wij vergoeden volgens de salaristabel behorend bij Handboek Kringloopbedrijven Nederland.
KringloopCentrum Baarn: nooit een saai moment.

KringloopCentrum Baarn biedt plaats aan twaalf personen in loondienst.
Voor vrijwilligers die bv. een zinvolle dagbesteding zoeken is werkruimte aanwezig op de verschillende afdelingen.
Er wordt ook ruimte geboden aan personen met een leerwerkplek, re-integratietrajecten alsmede reclasseringskandidaten en stagiaires.
Heb je zin om ons te helpen? Loop gewoon eens binnen en bespreek jouw wensen met een leidinggevende.

Kringloop is niet alleen zinvol, maar ook gewoon erg leuk!

 

©2021 Kringloop Centrum Baarn
voorwaarden | disclaimer